Software

Nationaal Cursusaanbod

Een groot aanbod van cursussen die betrekking hebben op metaal en techniek en alles wat daarbij komt kijken vindt u via de nationalecursuscatalogus.nl

Wie iets leert en aktie onderneemt, bouwt een voorsprong op. Zowel op het persoonlijke vlak als op de arbeidsmarkt. Dat maakt dat leren niet vervelend of saai hoeft te zijn, maar juist een uitdaging is om verder te komen.

Voor hen die een cursus of opleiding willen volgen

Als u op zoek bent naar een cursus of een opleiding dan wilt u snel en eenvoudig bij het juiste en voor u geschikte aanbod uitkomen.  De nationalecursuscatalogus.nl is u daarbij van dienst. Wij brengen een breed, maar soms ook gespecialiseerd aanbod, overzichtelijk voor u in kaart. Hiernaast vindt u enkele voorbeelden.

Voor aanbieders van cursussen en opleidingen

Als aanbieder van cursussen en opleidingen voor het bedrijfsleven bent u natuurlijk bekend met wat er komt kijken bij het verzorgen van een uitstekend product voor uw cursisten. U zorgt voor het resultaat dat de bedrijven en organisaties, die hun medewerkers een cursus of opleiding laten volgen, tevreden stelt. Voor u is het allereerst van belang dat uw aanbod gepresenteerd wordt op de manier die bij uw organisatie past. De nationalecursuscatalogus.nl biedt u daarvoor verschillende mogelijkheden. Hiernaast vindt u enkele voorbeelden.

Metaal & Techniek

Deze catalogus wordt u aangeboden door Stichting OOM en de Sociale Partners.

Gas Turbine Education

EDUGAST is specialist in het verzorgen van kortlopende cursussen op het gebied van gas turbines, human factors en FOD. Cursussen op maat, van niveau 3 tot en met niveau 5.

Meer weten

Wilt u meer weten over de nationalecursuscatalogus.nl ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.